Home » Mijn aanbod » Hoe help ik jou?

Door vragen te stellen
Door vragen te stellen zet ik jou aan het denken. Ik krijg een beeld van jouw ideale situatie en weet dan wat jij belangrijk vindt. We bedenken samen oplossingen die bij jou en jouw leefsituatie passen. Er is vaak een manier waar je (nog) niet aan gedacht hebt! Een frisse blik schept perspectief! Bekijk oplossingen.

 

Motiveren
Mijn enthousiasme werkt motiverend. Door een gedeelte van je huis aan te pakken, motiveer ik jou en ga je zelf enthousiast verder. Soms heb je even iemand nodig die je een handje helpt, een stok achter de deur en dat kan ik voor je zijn. 

Mijn missie

Het is mijn missie om van elk huis een echt thuis te maken Een plek waar je helemaal jezelf bent, kunt uitrusten en opladen... Een plek die in balans is en echt van jou en je gezin. Ingericht naar jouw smaak en wensen en een veilige haven waar je elke dag echt thuiskomt.

 

Tips & Tricks 

Boek een Tips & Tricks coachingssessie van één of twee uur. Ik kom bij je thuis langs, luister naar waar je tegenaan loopt. Ik bekijk de situatie samen met jou en kom met oplossingen die bij jou passen. Na mijn tips en tricks kun je zelf weer aan de slag. Soms heb je net even dat zetje in de rug nodig of een stok achter de deur om zelf weer verder te gaan.