Home » Mijn aanbod » Werkwijze

Kennismaking
Tijdens het eerste contact via de telefoon (06 25 50 16 76), of de mail (mail@elliessolutions.nl) kun jij je eerste vragen aan mij stellen. we bespreken jouw situatie en als het van beide kanten goed voelt plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek duurt één uur, verplicht je tot niets en er worden ook geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit gesprek luister ik vooral naar jou en wil ik horen waar je graag hulp bij wilt en tegenaan loopt. Daarna ga ik thuis rustig nadenken over hoe en waarmee ik jou het beste kan helpen. Dit zet ik voor je op papier en mail ik aan je. Voldoet dit aan jou wensen, je hebt er een goed gevoel bij, dan plannen we de eerste werkafspraak. 

Werkafspraken
Tijdens de eerste werkafspraak gaan we elkaar leren kennen en kijken of we goed kunnen samen werken. Hierbij is het belangrijk dat we jouw doelen gaan bereiken en jouw wensen invullen.
Ik kan je adviseren en begeleiden bij het maken van keuzes. Je beslist altijd zelf over je spullen! Ik ga je vragen stellen waardoor je gaat nadenken en misschien toch tot andere inzichten komt. Samen bedenken we oplossingen die voor jou werken en die voldoen aan jouw huidige situatie, wensen en mogelijkheden. Mocht de eerste werkafspraak naar onze beide tevredenheid verlopen, dan gaan we verder met elkaar aan de slag. 

Nazorg
Tussen de werkafspraken door kun je altijd telefonisch of via whatsapp contact opnemen voor een snelle tip of advies als je vastloopt. Na de laatste werkafspraak stuur ik je altijd een afsluitende mail met  tips zodat je het altijd nog een keer rustig kunt nalezen, of even weer kunt opfrissen. Na twee weken plannen we een telefonische evaluatie. We bespreken dan hoe het gaat en dan kun je ook nog vragen aan me stellen.