ElliesSolutions » Werk met mij

Opgeruimd wonen en/of werken

Samen maken we van jouw huis een thuis

Heb je net een huis gekocht, of woon je al jaren samen met je gezin? Er komt een moment waarop je denkt; mijn huis moet een keer echt goed opgeruimd en ingedeeld worden! 

Je huis is namelijk je thuisbasis, je oplaadplek en een weerspiegeling van jou en je gezin. Een opgeruimd huis zorgt voor rust, balans en structuur. je hebt het vast wel gehoord, een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd.

Je huis, een plek ingericht naar jouw smaak en wensen, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen, zonder dat je word getriggerd door teveel spullen of achterstallig onderhoud.

Waarschijnlijk herken je dit wel ... 

 • het ziet er nooit echt opgeruimd en gezellig uit. 
 • je weet niet waar en hoe je moet beginnen
 • het lukt je niet om het opgeruimd te houden
 • je bent alleen maar spullen aan het verplaatsen
 • je vind het lastig om spullen weg te doen
 • als er onverwacht visite komt schiet je in de stress.
 • je hebt een stok achter de deur nodig hebt
 • structuur aanbrengen is lastig voor je 

Stel je nou eens voor hoe het zou zijn als de ruimtes en kasten in je huis zijn ingedeeld volgens een systeem. Je hoeft niet meer spullen te verplaatsen om iets te pakken en niet meer zoeken naar spullen. Alles heeft een vaste plek. Hoe geweldig zou het zijn als je na een drukke (werk)dag gewoon neerploft op de bank. Als je om je heen kijkt, ziet het er gezellig en opgeruimd uit. Elke dag heb je in vijftien minuten je woonkamer weer helemaal aan kant en in de ochtend kom je in een opgeruimde keuken. Wat is er mooier dan een opgeruimd begin van je dag. 

 

Verlangen & Dromen

 • kasten met een systeem
 • je spullen opgeruimd op de plek waar ze horen
 • spullen die bij elkaar horen liggen bij elkaar
 • niet meer zoeken naar spullen
 • geen spullen kopen omdat je ze niet kunt vinden
 • kasten die nog ruimte hebben op de planken
 • niet hoeven opruimen omdat er onverwacht bezoek komt

 

Denken in oplossingen

Als moeder van twee kinderen weet ik uit eigen ervaring dat het niet makkelijk is om een huishouden op rolletjes te laten verlopen. Het is vaak druk en iedereen moet overal en nergens naar toe. Kamers, kasten en lades blijven niet uit zichzelf netjes en praktisch ingedeeld, daar is een systeem voor nodig.  Denken in oplossingen is mijn sterke kant. Opruimen, structuur aanbrengen en het sfeervol inrichten zit in mijn bloed. Een opgeruimde woon -of werkomgeving  geeft mij rust, balans en overzicht. Wat bij mij zo goed als vanzelf gaat, leer ik graag aan jou. Ik ben een professional organizer die jou helpt om overzicht en structuur aan te brengen, waardoor het makkelijker en sneller opgeruimd is en blijft. Wees gerust; Je bent zeker niet de enige die wel wat hulp en tips kan gebruiken! Ik begrijp hoe lastig het soms kan zijn om toe te geven dat het je even allemaal niet lukt. Hulp vragen is niet altijd makkelijk, maar alles wat je oefent wordt makkelijker. Het begint met het nemen van een eerste stap en die kan alleen jij nemen.

Review Frederique 

Ellie laat op een heel plezierige manier zien hoe je vrij simpel verandering kan aanbrengen, waardoor meer overzicht ontstaat en geeft tips om een logische plek voor spullen te vinden. Zij toont begrip dat ik moeilijk dingen kan weg doen, maar dwingt mij na te denken, waarom ik iets zou willen houden. Wat levert het mij op? Welke voor- en nadelen heeft het weggooien? Het heeft mij aan het denken gezet en het geeft inspiratie om structureel dingen aan te pakken. 

Werkwijze

Eerste contact
Tijdens het eerste contact via de telefoon (06 25 50 16 76), of de mail (mail@elliessolutions.nl) kun jij je eerste vragen aan mij stellen. we bespreken jouw situatie en als het van beide kanten goed voelt, plannen we een kosteloos kennismakingsgesprek. 

Kennismakingsgesprek
Het kennismakingsgesprek duurt één uur, verplicht je tot niets en er worden ook geen kosten in rekening gebracht. Tijdens dit gesprek luister ik vooral naar jou en wil ik horen waar je graag hulp bij wilt en tegenaan loopt. Daarna ga ik thuis rustig nadenken over hoe en waarmee ik jou het beste kan helpen. Dit zet ik voor je op papier en mail ik aan je. Voldoet dit aan jou wensen, je hebt er een goed gevoel bij, dan plannen we de eerste werkafspraak. 

Werkafspraken
Tijdens de eerste werkafspraak gaan we elkaar leren kennen en kijken of we goed kunnen samen werken. Hierbij is het belangrijk dat we jouw doelen gaan bereiken en jouw wensen invullen.
Ik kan je adviseren en begeleiden bij het maken van keuzes. Je beslist altijd zelf over je spullen! Ik ga je vragen stellen waardoor je gaat nadenken en misschien toch tot andere inzichten komt. Samen bedenken we oplossingen die voor jou werken en die voldoen aan jouw huidige situatie, wensen en mogelijkheden. Mocht de eerste werkafspraak naar onze beide tevredenheid verlopen, dan gaan we verder met elkaar aan de slag. 

Nazorg
Tussen de werkafspraken door kun je altijd telefonisch of via whatsapp contact opnemen voor een snelle tip of advies als je vastloopt. Na de laatste werkafspraak stuur ik je altijd een afsluitende mail met  tips zodat je het altijd nog een keer rustig kunt nalezen, of even weer kunt opfrissen. Na twee weken plannen we een telefonische evaluatie. We bespreken dan hoe het gaat en dan kun je ook nog vragen aan me stellen.

Mijn paketten

Vaak is het maatwerk en kijk ik samen met jou hoe ik jou het beste kan helpen. Een Kick-off startpakket kan al voldoende zijn en soms heb je meer aan een uitgebreider "Alles op zijn Plek" pakket. Neem vrijblijvend contact met me op om te horen wat de mogelijkheden voor jou zijn. 

Kick-off startpakket (kan ook online)
€ 97,00

In twee uur bekijk ik je huidige situatie. Jij geeft aan hoe jouw ideale situatie eruit ziet. Ik leg je mijn methode uit en we pakken het vervolgens samen aan. Na afloop geef ik je tips en handvatten om zelf verder aan de slag te gaan. 

Pakket "Alles op zijn Plek"

€ 275,00

 • kennismakingsgesprek van één uur
 • 5 uur organizing
 • overtollige spullen (passend in mijn auto) neem ik mee naar de kringloop
 • telefonisch contact of e-mailcontact bij vragen tussen de afspraken
 • nazorg: evaluatie en plan van aanpak voor de toekomst
 • na twee weken neem ik telefonisch contact met je op om te horen hoe het gaat 
 • reiskosten en reistijd binnen een straal van 25 km, daarna €0,21 per km, inclusief parkeerkosten

* extra uren bij te boeken á € 55,00 per uur

Wil jij wonen in een huis dat voelt als een thuis.? Een huis dat  met liefde is ingericht, rust en ontspanning geeft.  Meer tijd om te doen wat je echt leuk vindt, ruimte om je heen en meer tijd om te besteden aan je gezin en de mensen waarvan je houdt!

 • kasten met een systeem
 • je spullen opgeruimd op de plek waar ze horen
 • spullen die bij elkaar horen liggen bij elkaar
 • niet meer zoeken naar spullen
 • geen spullen kopen omdat je ze niet kunt vinden
 • kasten die nog ruimte hebben op de planken
 • niet hoeven opruimen omdat er onverwacht bezoek komt

Richard Horst (Google review)

Surfend over het internet op zoek naar tips over opruimen van je woning kwam ik op de pagina van Ellies Solutions terecht. Wat een verademing ten opzichte van de vele goed bedoelde advies sites. Haar blogs en tips doorgelezen en daar staan serieus goede adviezen tussen. Goed voorbereid begonnen aan het huis van mijn ouders en als je dan eenmaal gestructureerd bezig bent met Ellies adviezen merk je dat het eigenlijk heel makkelijk en snel opruimt en structuur biedt in de chaos die in 40 jaar gecreëerd was. Het persoonlijke contact met Ellie is als bijzonder prettig ervaren, begripvol, rustig en vol duidelijke adviezen. Voor mij is ElliesSolutions dan ook een zeer prettige ervaring en voor iedereen aan te raden.

 

Ik help de werkende moeder aan een opgeruimd huis, zodat er meer tijd over blijft om te ontspannen en te genieten van vrije tijd, hobby's en elkaar.

Opruimen en structuur aanbrengen doe ik als sinds ik een jong meisje ben. Altijd kasten aan het indelen en het gezellig maken in huis.Het is iets wat me van nature goed afgaat, net als denken in oplossingen.

Ik geloof dat iedereen kan leren opruimen en in een gezellig huis kan wonen dat voelt als een echt thuis. 

Veel gestelde vragen 


Heb je een vraag of wil je graag door mij terug gebeld worden, vul dan het onderstaand formulier in.