Tevreden klanten

Op deze pagina lees je de referenties nadat ik een klus of opdracht afgerond heb. Niet iedereen wil met foto op mijn website of met zijn of haar volledige naam. Uit privacy overwegingen plaats ik dan een foto van de opgeruimde keuken, kast of ruimte en vermeld alleen de voornaam.  

Judith

"Ik heb Ellie ingeschakeld omdat het me over de schoenen liep en ik een grote drempel ervoor om met opruimen te beginnen. Ellie reageerde snel op mijn mail. We hebben samen mijn kast in de woonkamer aangepakt. Dingen hebben nu een vaste plek en ik hoef niet meer lang te zoeken om iets te vinden. De samenwerking verliep erg prettig en ik ben blij met het resultaat". 

Martine

"Voordat we Ellie inschakelden oogde de kast met kantoorartikelen op ons secretariaat rommelig en onoverzichtelijk. De nieuwe indeling en het gebruik van mandjes met labels oogt rustiger en professioneler. Mensen kunnen makkelijker iets vinden en je ziet sneller dat iets op raakt. Het lijkt een kleinigheid, maar een rustige, geordende werkomgeving geeft ook rust en ruimte in je hoofd. Ik kan me zeker voorstellen dat dit uitmaakt voor mensen die kampen met bijvoorbeeld stress op het werk."

Diane Zwart

"De afgelopen jaren heb ik door omstandigheden niet veel kunnen opruimen in huis. Mijn mooie, maar onpraktische kast in de woonkamer werd voller en voller en ik kon er helemaal niks meer in vinden. Met als gevolg dat ik heel veel paasspullen heb,  pakpapier en ook tape😉. Tijd voor verandering!

Toen de kinderen van Ellie jong waren zaten ze bij mij op groep op het kinderdagverblijf, zodoende ken ik Ellie en zijn wij vrienden op Facebook. Via Facebook heb ik de ontwikkeling en totstandkoming van ElliesSolutions kunnen volgen. Wat me daarin aansprak is Ellie haar openheid en enthousiasme.

Ik heb het als erg prettig ervaren om samen met Ellie aan de slag te gaan. Ellie straalt zowel rust als energie uit. Daarnaast vind ik dat Ellie een heel warm karakter heeft, waardoor het prettig is haar in huis te hebben. Aan alles is te merken dat Ellie het echt leuk vindt wat ze doet, dit werkte voor mij heel aanstekelijk. Voor Ellie was het geen probleem dat mijn dochter van bijna 4 ook thuis was terwijl wij aan de slag gingen. Op de juiste momenten en manier  had Ellie even oog en aandacht voor haar. Heel fijn!

Het categoriseren en niet te veel in 1 bak of mandje doen vind ik echt fijn. Dit geeft vertrouwen dat ik de kast nu ook netjes kan houden en niet weer lukraak alles er in gooi.

En dan het resultaat! Ik moet steeds even kijken naar de foto’s of als ik thuis ben zet ik af en toe even de kastdeuren open. Niet te geloven dat ik zo’n nette kast heb. Met plezier pak ik weer dingen uit de kast en ik krijg weer zin om hobby’s op te pakken.

Ik laat aan iedereen die het maar wil horen de foto’s zien en vertel over ElliesSolutions en Ellie zelf.

Aanrader!"

Mieke

"Dankzij Ellie geniet ik elke dag weer van mijn heerlijk opgeruimde keuken. Alles schoon en handig op zijn eigen plek en het ziet er weer leuk uit.... Na 20 jaar was mijn keuken volkomen dichtgeslibd en aangezien ik niet meer zo goed uit de voeten kan een bron van ergernis. Koken was van hobby een last geworden. Schoonhouden een hele klus. Keuken was hard aan renovatie toe (nieuwe apparatuur en aanrechtblad al besteld), maar ik wist niet waar te beginnen met opruimen. Slapeloze nachten. Tot ik op internet Ellie ontdekte. Afspraak gemaakt, ze kon al heel snel. Heel goed en gezellig intakegesprek. Ze kan goed luisteren! Wat voor mij de doorslag gaf was dat ze niet alleen een plan maakt, maar dit ook zelf uitvoert. Echt heerlijk om met Ellie te werken. Feestje! Ik deed wat ik kon en Ellie alles wat ik niet kon (heel veel). Ze is niet alleen steengoed in opruimen, maar heeft ook een opgeruimde natuur. Ze maakt t makkelijk om dingen weg te gooien en ruimte te creëren, ook in je hoofd. Ze werkt keihard! Petje af voor wat ze allemaal gedaan heeft. Ze geeft heel veel handige tips. En als extra bonus brengt ze de overbodige spullen ook nog voor je naar de Kringloop. Ik kan haar wel zoenen zo blij ben ik. En koken is weer een hobby!"

Etje Gast

"Onlangs kwam ik met Ellie in gesprek over haar grote passie "Professional Organizer". Door een mentale breakdown ben in het overzicht in mijn eigen huis wat kwijtgeraakt. Ze gaf me de link naar haar website en daar las ik o.a. over de Twijfelbox, een simpele maar doeltreffende tip als je niet weet waar je moet beginnen en soms moeite hebt met dingen meteen weg te gooien. Dankzij de zeer handige tips van Ellie krijg ik langzaamaan mijn vertrouwen en rust weer terug en wordt mijn huis weer een thuis! 
Ellie is geduldig, enthousiast, luistert goed en geeft daardoor tips die op jouw situatie van toepassing zijn. Daarnaast denkt ze enorm met je mee.
Ellie is een kei op dit gebied! De enthousiasme en passie die ze uitstraalt zie je terug in haar werk".

Grietje Pol

"We werken al veertien jaar samen en Ellie is een kei in het maken van schema's en afvinklijsten, maar ook in het inrichten van onze kasten. Haar 'organizen' maakt ons werk een stuk makkelijker. Het is ook leuk om te zien en te lezen hoe ze dit in huiselijke kring toepast. Ellie is geduldig, en biedt een luisterend oor, van daaruit maakt ze haar plan. Mocht je orde willen in de chaos, dan is Ellie zeker aan te raden". 

Kimberley Vudinh

"Ellie heeft de handigheid om voor heel veel zaken overzichtelijke werkwijzen te bedenken. Zes jaar geleden zijn wij collega's geworden en kreeg ik een aantal van haar taken, waaronder de ondersteuning van een vak waarbij ik wekelijks te maken had met veel printwerk dat gescheiden moest worden per groep en tijdvak. Ellie had een kleurensysteem bedacht waardoor het in een oogopslag te zien was welke groepen bij elkaar hoorden. Zo handig, ik ben er al die jaren mee blijven werken!"

I

Hulpvraag Jan: keuken, bijkeuken en woonkamer opruimen, ontspullen en opnieuw indelen. Hij weet niet goed hoe en waar te beginnen en wil graag handvatten en tips.

Jan: "Nadat ik alweer een tijdje alleen woonde raakte vooral mijn keuken in de loop van tijd langzaam "verstopt" en dus overwoog ik om Ellie in te schakelen. Ik had een goed intakegesprek gehad, maar het was voor mij de eerste keer dat ik een professional organizer inhuurde en je weet dan toch niet helemaal wat je kan verwachten. Het is me echter zeer goed bevallen. Als Ellie merkt dat ze de ruimte krijgt, neemt ze meteen de touwtjes in handen. Ze werkt heel systematisch en is goed voorbereid op het "ontspullen". Tegelijkertijd gaat er niks zomaar meteen weg, maar ze laat je als het ware zien hoe het ook kan. Ik heb persoonlijk altijd wel wat moeite met het wegdoen van dingen, maar tegelijkertijd besefte ik dat ik bepaalde spullen jarenlang niet had gezien, dus hoeveel waarde heeft het dan echt... We hebben wel 7 uur lang doorgewerkt en alhoewel Ellie bijna al het werk deed was ik doodop na afloop. Ellie bruiste echter nog; 'Ik krijg er energie van'. Je weet eigenlijk zelf ook wel dat het nou eens echt tijd wordt dat je dingen aan moet pakken, maar zoals zij zich ertoe kan zetten dat lukt mij gewoon niet alleen - als ik zelf bijvoorbeeld kastjes leeghaal ben ik vrij snel het overzicht kwijt en schiet ik in de stress. Ik ben erg blij met de nieuwe situatie. Het oogt niet alleen netter en rustiger, maar ik merk dat alles nu ook zoveel praktischer is in het gebruik en alles heeft een logische plek gekregen." 

Hulpvraag Frederique: Slaapkamer en kledingkast opruimen en opnieuw indelen

"Na een lastige periode in mijn leven, lukt het mij even niet meer om zelf de motivatie te vinden om echt eens flink op te ruimen. En daar is mijn huis en mijn hoofd zo langzamerhand wel aan toe!!! Toen kwam Ellies Solutions bij toeval op mijn pad. Volgens mij bestaat toeval niet, dus heb ik contact opgenomen met Ellie. Binnen een week is zij bij mij langs gekomen om de "ellende" in ogenschouw te nemen. Ellie laat op een heel plezierige manier zien hoe je vrij simpel verandering kan aanbrengen, waardoor meer overzicht ontstaat en geeft tips om een logische plek voor spullen te vinden. Zij toont begrip dat ik moeilijk dingen kan weg doen, maar dwingt mij na te denken, waarom ik iets zou willen houden. Wat levert het mij op? Welke voor- en nadelen heeft het weggooien? Het heeft mij aan het denken gezet en het geeft inspiratie om structureel dingen aan te pakken. Ik heb goede hoop dat na de interventie van Ellie onze slaapkamer weer een gezellige en vooral rustige ruimte is die makkelijk netjes te houden is. En dat ik daarnaast ook gemotiveerd raak om andere ruimtes ook aan te pakken!"

Hulpvraag Tessa: Keuken opruimen en opnieuw indelen.

"Ellie komt langs met heel veel enthousiasme. Ik word altijd heel blij van haar. Ze heeft veel energie, een vriendelijke uitstraling en brengt veel positiviteit. Als Ellie is geweest voel ik me ook weer opgeladen. Het lukt me ook om de zaken die we aangepakt hebben, netjes en opgeruimd te houden. Daar ben ik heel blij mee".  

Neem voor oplossingen voor jouw situatie, vrijblijvend contact met mij op.