Over mij 

Ellie Jelsema 

Mijn naam is Ellie Jelsema - professional organizer.

Ik ben moeder van twee prachtige tieners, werk 24 uur in loondienst en heb een eigen bedrijf. Ik wilde graag mijn huis zo indelen dat opruimen snel gedaan is, we niet hoeven zoeken naar spullen en dat we genoeg ruimte en tijd hebben voor elkaar en ontspanning. Dat is gelukt, nu ervaar ik elke dag hoe fijn het is als je huis opgeruimd is, ruimte heeft en logisch is ingedeeld. Alles heeft een eigen logische en vaste plek, hoe fijn is dat? Het geeft rust en overzicht en daardoor heb ik meer tijd voor mezelf en mijn kinderen.

 

Mijn werkend leven begon als serveerster in de horeca, maar na een aantal jaren wist ik dat ik dat niet mijn hele leven wilde blijven doen. Na het volgen van een avondstudie ging ik aan de slag als secretaresse. Ik werk al ruim 15 jaar als secretaresse en ik krijg altijd complimenten over hoe opgeruimd mijn bureau is en dat ik altijd alles makkelijk terug kan vinden. Ook heb ik de kantoorspullenkast logisch en overzichtelijk ingedeeld, waardoor medewerkers snel kunnen vinden wat ze nodig hebben en is het voor ons makkelijk om de voorraad bij te houden. Ik werd daardoor ook gevraagd om op een andere verdieping de kantoorspullenkast op te ruimen en opnieuw in te delen.

 

Ik houd er van om oplossingen te bedenken waardoor routineklusjes makkelijker en sneller gaan. Ik heb er plezier in om jou te leren orde en overzicht te krijgen en te houden.

 

Sinds 2022 richt ik me naast het organizen bij mensen thuis, ook op organizen op de werkplek. Met mijn ruim vijftien jaar ervaring als secretaresse en als moeder van twee tieners weet ik hoe belangrijk rust, regelmaat en plannen is. Structuur en overzicht brengt gewoon meer rust en ruimte in je hoofd en daardoor ook in huis én in je hart.

ELLIESSOLUTIONS WERKPLEKORGANIZER PROFESSIONAL ORGANIZER OPRUIMCOACH PERSONAL ORGANIZER

"Mocht je orde willen in de chaos, dan is Ellie zeker aan te raden" Grietje Pol.

Als persoon ben ik enthousiast, optimistisch en creatief. Ook ben ik een gevoelsmens, kan ik goed luisteren en me inleven in andere mensen. Ik hou van kleur om me heen, de natuur ingaan en wandelen op het strand. 

Organizen zit in mijn bloed

Mijn moeder vond het vroeger lastig om de kasten logisch en netjes in te delen. Als jong meisje zag ik bij een vriendinnetje keurige stapeltjes kleding in haar kledingkast en ik was verkocht. Dat wilde ik ook en vanaf toen begon ik kasten, lades en ruimtes structureel en per categorie in te delen. Daarna ben ik altijd bezig geweest met inrichten, kleur en sfeer aanbrengen. 

Mijn huis is smaakvol en met liefde ingericht, biedt ruimte om te ontspannen en heeft sfeer doordat er een evenwicht is van spullen, kleur en ruimte. Zoeken naar spullen hoef ik bijna nooit. Het geeft ruimte en rust als je weet waar je alles kunt vinden. Ik weet hoe ik structuur moet aanbrengen, het sfeervol maken en houden. De afgelopen jaren heb ik ontdekt wat nou echt mijn smaak is, goed bij mij past en waar ik gelukkig van word. Dat wil jij toch ook?

Weet je waarvoor ik mijn bed uitspring? Wat mijn hart sneller laat kloppen? Een kast, keuken, werkplek, of ruimte logisch en handig indelen, zodat alle spullen op de plek liggen waar ze horen. Je spullen in de ruimte waar je ze gebruikt, zodat jij met liefde en ruimte voor jezelf en je spullen kunt leven, werken & wonen!

Samenvattend: creëer je eigen droomhuis & leven, neem die eerste stap!

Hier lees je wat anderen over mij zeggen.

organiseren en structuur aanbrengen

Weetjes over mij

  • Echt ontspannen kan ik pas als alles op zijn plekje ligt en ik ruimte om me heen ervaar.
  • Tijdens de wandelingen met mijn hondjes Daisy en Sofie maak ik mijn hoofd leeg.
  • Lezen doe ik graag, maar ik heb er helaas niet zoveel tijd meer voor.
  • Elke zondag ontbijten we uitgebreid met warme broodjes uit de oven aan een mooi gedekte tafel.
  • Ik heb een zoon Julian (15 jaar) en een dochter Jasmijn (14 jaar). 
  • Ik droom van wonen in een Tiny House. Een huis dat ik zelf gekocht heb en dat midden in het groen staat. 
  • Rose en groen zijn mijn lievelingskleuren.
  • In het weekend kijken we een film en dan drink ik graag een glas rode wijn. 
  • Het eerste wat ik in de ochtend drink is een glas water en een cappuccino.

Interview Wijkkrant 

Ik ben geïnterviewd door Mark Hogenboom van de wijkkrant. Het was ontzettend leuk om te vertellen wat mijn werk inhoudt en de vragen van Mark te beantwoorden. We zijn al wandelend door het parkje vlakbij mijn huis het interview gaan doen en dat was een super leuke ervaring. Mark heeft het daarna allemaal op papier gezet en het gemaakt tot een erg leuk en leesbaar verhaal. Nieuwsgierig geworden? 

Lees het hele interview: Ellie Jelsema ruimt graag professioneel op | Wijkkrant Oosterpark Groningen

Zullen we eens bellen?

Benieuwd naar mij en of ik je verder kan helpen? Laten we eens bellen.

Neem hier contact met mij op.

Handige informatie

ElliesSolutions.nl

Slachthuisstraat 201

9713 ML Groningen

(06) 25 50 16 76