Portfolio

Op deze pagina kun je de vóór en na foto's zien van de verschillende klussen die ik gedaan heb. Het waren hele uiteenlopende klussen. Van het opnieuw indelen van een keuken, tot het opnieuw inrichten van een kantoor. Ook heb ik kledingkasten en ladekasten opnieuw logisch ingericht. Kleding gesorteerd op kleur, zodat je snel dat witte truitje kunt vinden dat zo mooi staat op die roze broek. Daarnaast heb ik een aantal boekenkasten mogen ontspullen en de boeken alfabetisch en op kleur terug gezet. 

Vanwege privacy redenen deel ik alleen geselecteerde foto's van mijn 'solutions', als mijn klant daar expliciet toestemming voor heeft gegeven. 

Woonkamerkast organizen

In vijf jaar tijd "stroomt" een kast vol. Er wordt van alles even snel neergelegd en het werd steeds voller en lastiger om nog iets te vinden. We hebben de kast plank voor plank leeggehaald. De boeken verdeeld in categorieën en ze daarna op grootte terug geplaatst. De losse verzorgingsproducten gingen grotendeels naar de badkamer en alleen de spullen die dagelijks gebruikt worden mochten terug in de kast. 

Knutselkast organizen 

Keuken ontspullen en opnieuw indelen

Werkplekorganizing

Praktijkruimte / werkkamer inrichten

KANTOORRUIMTE INRICHTEN

Eén dag keuken organizing 

KOFFIE EN THEEHOEK MAKEN IN JE KEUKEN

De bijkeuken

De oude situatie 

In de bijkeuken zijn drie planken aan de muur bevestigd. Alle overbodige spullen zijn weggehaald, de spullen die niet gebruikt werden gingen naar de kringloop. De voorraad is van de grond en het aanrecht gehaald en op de planken gezet. De schoonmaakspullen en de stofzuiger zijn uit de garage gehaald en in de bijkeuken gezet. Alle spullen die nodig zijn om kleding te wassen zijn boven de wasmachine geplaatst. 

De nieuwe situatie 

Woonkamer opnieuw inrichten

De oude situatie

De woonkamer staat erg vol. De klant wilde het graag huiselijk en gezellig hebben, maar nu staan en liggen er veel te veel spullen. Wat de klant zeker niet wil is dat het kaal en ongezellig is. We beginnen bij de voorste ramen. We halen de spullen eruit en de klant bepaalt meteen of hij het wil houden, of dat het naar de kringloop kan. We richten de vensterbanken gelijk opnieuw in naar de smaak van de klant. Ik let erop dat kleuren en items bij elkaar passen, maar laat de klant beslissen. Nadat de beide vensterbanken gedaan zijn, oogt het al een stuk rustiger en zijn de items beter op elkaar afgestemd. De spullen die de klant niet meer terug wilt plaatsen, zetten we gelijk in een kratje. Als we klaar zijn breng ik dat naar de kringloop. 

De nieuwe situatie

Alle overbodige spullen die de klant ook niet meer mooi vindt staan, halen we weg. We kiezen voor twee kleuren voor de losse kussentjes op de bank. Tijdens het organizen komt de klant erachter dat hij goudkleurige items mooi vindt. De nieuwe basiskleuren zijn nu donkergrijs, geel/ goudkleur en groen (planten). De kist die in de gang staat wordt in de woonkamer geplaatst. Hier kan het speelgoed voor de neefjes en nichtjes in. Netjes opgeruimd en uit het zicht. We zetten dezelfde kleur items bij elkaar. In iedere vensterbank zijn de spullen beter qua kleur op elkaar afgestemd. De eettafel wordt iets verplaatst. Als we klaar zijn ziet de kamer er ruimer uit, frisser en rustiger. Het hele huis komt op deze manier meer tot zijn recht. De klant heeft nu meer het gevoel dat het zijn huiskamer is en komt nu ook echt thuis. 

Tv meubellades opnieuw inrichten

De oude situatie

De twee lades zitten overvol en er ligt van alles door elkaar. Eerst wordt de onderste lade onder handen genomen. We halen alles eruit en bepalen gelijk of het straks weer terug gaat in de lade. De spullen die er niet in thuis horen leggen we apart. Daarna wordt de bovenste lade leeggehaald. De spullen die er niet thuis horen worden apart gelegd, zodat het in één keer naar de juiste ruimte gebracht kan worden. 

De nieuwe situatie

De bovenste lade is nu voor de kaarsen, waxinelichtjes en een bakje waar kaartjes in zitten. Het is nu ook duidelijk welke spullen in deze lade horen. Doordat er nu mandjes in staan is het ook makkelijker om items op de juiste plek terug te leggen. De onderste lade wordt ingericht voor spellen, controllers, kabeltjes en items die daar mee te maken hebben. 

Zin om met mij aan de slag te gaan? Plan geheel vrijblijvend een afspraak met me in.

Handige informatie

ElliesSolutions.nl

Slachthuisstraat 201

9713 ML Groningen

(06) 25 50 16 76