Stapelverliefd

Gepubliceerd op 14 maart 2024 om 09:24

Stapelverliefd, verliefd op stapeltjes. Ik was dat in mijn tienerjaren. Stapelverliefd tot over mijn oren en ook dol op stapeltjes. En nee, ik werk niet bij de HEMA, al ben ik in mijn tienerjaren daar wel als vakkenvuller aan het werk geweest… Of dat mij beïnvloed heeft? Ik weet het haast wel zeker..

De reclame van stapelen had de HEMA toen nog niet, maar wel de stapels met handdoeken die er zo mooi en kleurrijk bij lagen en mijn hart sneller deden kloppen. Ze zagen er zo zacht en mooi kleurrijk uit. En de verliefdheid? Ja, dat was kalverliefde. Zoenen met hem onder de lantaarnpaal. Hij liet me blozen en dat maakte dat ik hem de volgende dag niet meer onder ogen durfde te komen… De verliefdheid ebde weg, maar mijn liefde voor stapeltjes bleef. Tot op de dag van vandaag. Stapeldol word ik er soms van. Maar ze doen me ook glimlachen als ik mijn kast opendoe.

De HEMA is een winkel waar ik nog steeds graag kom. Leuke hebbedingetjes voor leuke prijzen. De tompouces stralen me altijd tegemoet in hun prachtige kleur en doen me denken aan een verloren liefde. Die dol op ze was…stapelverliefd bijna.. Links laat ik ze nu liggen, al die suiker doet je niet zoveel goeds. Alleen als iemand van ons jarig is worden ze gehaald en mag ik er eentje van mezelf en dat is maar een paar keer per jaar.

Brengt me terug bij het begin van mijn blog stapelverliefd… Ben ik dat? Ja!! Op het leven en alles wat het me tot nu toe gebracht heeft. Ik wil alles met liefde doen.. Leven, werken, wonen en ontspannen.

Hoe zie jij dat? Leef jij je leven met liefde? Woon je in het huis dat je voor ogen had in je tienerjaren? Zijn je dromen uitgekomen? Of is er een bezem nodig die door je leven gaat en een professional organizer die de stapeltjes voor je vouwt? Laat het me weten, ik doe het met liefde!

 

Volg mij ook op social media

https://facebook.com/Ellie.Jelsema

https://instagram.com/elliejelsema_prof_organizer

https://linkedin.com/in/ellie-jelsema/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.