Home » Over Ellie

Ik ben Ellie

Professional Organizer 

Hi, ik ben Ellie, jouw professional organizer & coach. Ik help de werkende moeder aan een opgeruimd huis, zodat er meer tijd over blijft om te ontspannen en te genieten van vrije tijd, hobby's en elkaar.

Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt als secretaresse en ik ben het gewend om structuur en orde aan te brengen. Nu is het voor mij tijd om naast mijn secretaresse baan te gaan doen waar mijn hart ligt en dat is organiseren, structuur en sfeer aanbrengen. Zorgen dat jou huis sfeervol opgeruimd is en voelt als een thuis. 

Ik geloof dat je huis een afspiegeling is van wie jij bent. Als ik vroeger iemand echt wilde leren kennen, dan wist ik dat ik bij hem of haar thuis geweest moest zijn. Je kunt daar zoveel aan aflezen. Zien wat voor type mens iemand is. 

Ik geloof dat iedereen kan leren opruimen en in een gezellig huis kan wonen dat voelt als een echt thuis. Soms heb je het van huis uit niet meegekregen, komt het door een nare periode in je leven (scheiding, ziekte, ontslag of overlijden) dat je het niet allemaal meer zo op orde hebt. Terwijl je dat wel graag wilt. Als een relatie uitgaat heb je vaak ook even tijd nodig om weer jezelf te worden en heb je ook tijd nodig om je huis helemaal weer van jou te maken. 

Samenvattend: een huis waarin jij helemaal jezelf herkent en kunt zijn. Een warm nest waarin je echt thuiskomt.

Hier lees je wat anderen over mij zeggen.

organiseren en structuur aanbrengen

Wie ben ik
Als persoon ben ik enthousiast, optimistisch en creatief. Ook ben ik een gevoelsmens, kan ik goed luisteren en me inleven in andere mensen. Ik hou van kleur om me heen, de natuur ingaan en wandelen op het strand. Geboren ben ik in een klein dorpje, Zandeweer. Op mijn zesde verhuisden we naar Appingedam, waar ik tot mijn negentiende jaar gewoond heb. Toen werd het tijd om uit te vliegen en op eigen benen te gaan staan. Mijn moeder vond het vroeger lastig om de kasten logisch en netjes in te delen.

 

Organizen zit in mijn bloed
Als jong meisje zag ik bij een vriendinnetje keurige stapeltjes kleding in haar kledingkast en ik was verkocht. Dat wilde ik ook. Ik ging naar een kledingwinkel om te zien hoe kleding netjes opgevouwen werd. Vanaf toen begon ik kasten en lades structureel en per categorie in te delen. Ik was op zoek naar rust, structuur en houvast en vond dat op die manier. Daarna ben ik altijd bezig geweest met inrichten, kleur en sfeer aanbrengen. Ik wilde een veilige ruimte om me heen creëren waarin ik rust vond en helemaal mezelf kon zijn.

 

Dromen en passies
In de loop der jaren ben ik steeds dichter bij mezelf gekomen en heb ik ontdekt wat mijn passies en dromen zijn. Mijn huis is smaakvol en met liefde ingericht, biedt ruimte om te ontspannen en heeft sfeer doordat er een evenwicht is van spullen, kleur en ruimte. Zoeken naar spullen hoef ik bijna nooit, het geeft ruimte en rust als je weet waar je alles kunt vinden. Ik weet hoe ik structuur moet aanbrengen, het sfeervol maken en houden. In de loop der jaren heb ik ontdekt wat nou echt mijn smaak is en goed bij mij past en waar ik gelukkig van word. 

 

Ontspanning
Echt ontspannen kan ik pas als alles op zijn plekje ligt en ik ruimte om me heen ervaar. Ook tijdens de dagelijkse wandelingen met mijn hondjes Daisy en Sofie maak ik mijn hoofd leeg. Ik ben dol op warme broodjes uit de oven en samen met mijn twee kinderen ontbijten op zondagochtend aan een mooi gedekte tafel. Ik droom van wonen in een Tiny House. Een huis dat ik zelf gekocht heb en dat midden in het groen staat. Voor mij is dat het ultieme geluk, wonen op een eigen plek met alleen spullen om me heen die nut hebben en op hun eigen plek liggen. Of mijn kinderen dat over een paar jaar ook zien zitten, is nog de vraag… Voor nu is het nog een droom .. die hopelijk uitkomt!

 

Wat ik voor jou kan doen
Ik kan jou tips en handvatten geven om te zorgen dat je meer tijd over houdt voor ontspanning, je passies en dat jouw droomhuis of ideale werkplek werkelijkheid wordt!

Zullen we eens bellen?

Benieuwd naar mij en of ik je verder kan helpen? Laten we eens bellen.

Neem hier contact met mij op.