ElliesSolutions » Referenties

Testimonials

Grietje Pol

We werken al dertien jaar samen en Ellie is een kei in het maken van schema's en afvinklijsten, maar ook in het inrichten van onze kasten. Haar 'organizen' maakt ons werk een stuk makkelijker. Het is ook leuk om te zien en te lezen hoe ze dit in huiselijke kring toepast. Ellie is geduldig, en biedt een luisterend oor, van daaruit maakt ze haar plan. Mocht je orde willen in de chaos, dan is Ellie zeker aan te raden. 

Kimberley Vudinh

Ellie heeft de handigheid om voor heel veel zaken overzichtelijke werkwijzen te bedenken. Zes jaar geleden zijn wij collega's geworden en kreeg ik een aantal van haar taken, waaronder de ondersteuning van een vak waarbij ik wekelijks te maken had met veel printwerk dat gescheiden moest worden per groep en tijdsvak. Ellie had een kleurensysteem bedacht waardoor het in een oogopslag te zien was welke groepen bij elkaar hoorden. Zo handig, ik ben er al die jaren mee blijven werken!

In verband met de privacy  heb ik alleen de voornaam van mijn klanten vermeld. 

Hulpvraag Jan: keuken, bijkeuken en woonkamer opruimen, ontspullen en opnieuw indelen. Hij weet niet goed hoe en waar te beginnen en wil graag handvatten en tips.

Jan: "Nadat ik alweer een tijdje alleen woonde raakte vooral mijn keuken in de loop van tijd langzaam "verstopt" en dus overwoog ik om Ellie in te schakelen. Ik had een goed intakegesprek gehad, maar het was voor mij de eerste keer dat ik een professional organizer inhuurde en je weet dan toch niet helemaal wat je kan verwachten. Het is me echter zeer goed bevallen. Als Ellie merkt dat ze de ruimte krijgt, neemt ze meteen de touwtjes in handen. Ze werkt heel systematisch en is goed voorbereid op het "ontspullen". Tegelijkertijd gaat er niks zomaar meteen weg, maar ze laat je als het ware zien hoe het ook kan. Ik heb persoonlijk altijd wel wat moeite met het wegdoen van dingen, maar tegelijkertijd besefte ik dat ik bepaalde spullen jarenlang niet had gezien, dus hoeveel waarde heeft het dan echt... We hebben wel 7 uur lang doorgewerkt en alhoewel Ellie bijna al het werk deed was ik doodop na afloop. Ellie bruiste echter nog; 'Ik krijg er energie van'. Je weet eigenlijk zelf ook wel dat het nou eens echt tijd wordt dat je dingen aan moet pakken, maar zoals zij zich er toe kan zetten dat lukt mij gewoon niet alleen - als ik zelf bijvoorbeeld kastjes leeghaal ben ik vrij snel het overzicht kwijt en schiet ik in de stress. Ik ben erg blij met de nieuwe situatie. Het oogt niet alleen netter en rustiger, maar ik merk dat alles nu ook zoveel praktischer is in het gebruik en alles heeft een logische plek gekregen." 

Hulpvraag Frederique: Slaapkamer en kledingkast opruimen en opnieuw indelen

Na een lastige periode in mijn leven, lukt het mij even niet meer om zelf de motivatie te vinden om echt eens flink op te ruimen. En daar is mijn huis en mijn hoofd zo langzamerhand wel aan toe!!! Toen kwam Ellies Solutions bij toeval op mijn pad. Volgens mij bestaat toeval niet, dus heb ik contact opgenomen met Ellie. Binnen een week is zij bij mij langs gekomen om de "ellende" in ogenschouw te nemen. Ellie laat op een heel plezierige manier zien hoe je vrij simpel verandering kan aanbrengen, waardoor meer overzicht ontstaat en geeft tips om een logische plek voor spullen te vinden. Zij toont begrip dat ik moeilijk dingen kan weg doen, maar dwingt mij na te denken, waarom ik iets zou willen houden. Wat levert het mij op? Welke voor- en nadelen heeft het weggooien? Het heeft mij aan het denken gezet en het geeft inspiratie om structureel dingen aan te pakken. Ik heb goede hoop dat na de interventie van Ellie onze slaapkamer weer een gezellige en vooral rustige ruimte is die makkelijk netjes te houden is. En dat ik daarnaast ook gemotiveerd raak om andere ruimtes ook aan te pakken!

Hulpvraag Tessa: Keuken opruimen en opnieuw indelen.

"Ellie komt langs met heel veel enthousiasme. Ik word altijd heel blij van haar. Ze heeft veel energie, een vriendelijke uitstraling en brengt veel positiviteit. Als Ellie is geweest voel ik me ook weer opgeladen. Het lukt me ook om de zaken die we aangepakt hebben, netjes en opgeruimd te houden. Daar ben ik heel blij mee".  

Neem voor oplossingen voor jouw situatie, vrijblijvend contact met mij op.