5 Interieurtips 

Wil je je huis sfeervol inrichten, maar weet je niet zo goed hoe? Kun je wel wat tips gebruiken? 

Begin klein, met kleine stapjes en volg mijn 5 interieurtips op. Vul hier je gegevens in en je ontvangt mijn 5 interieurtips in je mailbox!

Opruimen en het netjes houden, vraagt vaak ook een aanpassing van je gedrag. Ben je daartoe bereid? Niemand houdt het netjes zonder opruimen, dus zul je tijd moeten investeren. Het liefst dagelijks. Als het opgeruimd is volgens een systeem, dan is het wel makkelijker om het opgeruimd te houden. 

 

 

10 Opruimregels

Wil je zelf beginnen met opruimen en kun je wel wat tips gebruiken? Vraag dan mijn 10 opruimregels aan. Ik help je graag een eindje op weg. Het begint altijd met een eerste stap. En een aantal regels opstellen helpen je daar echt bij. Kijk ook welke regels bij jou en jouw situatie passen en volg die op. Maak ze van jezelf en zodra dat een gewoonte is geworden, pas je weer een aantal andere toe. 

 

Vul hier je gegevens in en je ontvangt mijn 10 opruimregels in je mailbox!

 

Mijn 14 kledingtips

Je draagt je kleding elke dag, wast het en vouwt het op. Ik denk dat het altijd handiger en sneller kan dan dat je het nu doet... Hoe? Vraag mijn 14 kledingtips aan. Het enige dat je hoeft te doen is je naam en e-mailadres in te vullen en je ontvangt mijn 14 kledingtips in je mailbox!

 

Maaltijdschema

Als je van te voren bedenkt wat je de komende dagen gaat eten, scheelt je dat heel veel tijd en geld. Je gaat minder vaak naar de winkel en dat bespaart je tijd en voorkomt impulsaankopen. Je hoeft minder weg te gooien, eet vaak gezonder en je hoeft er niet elke dag over na te denken wat je nu weer op tafel gaat zetten. Mijn schema kun je printen, lamineren en dan elke keer per week noteren wat je gaat eten. 

Vul hier je gegevens in en je ontvangt mijn maaltijdschema in je mailbox!

Handige informatie

ElliesSolutions.nl

Slachthuisstraat 201

9713 ML Groningen

(06) 25 50 16 76