Ik wil niet opruimen!

Gepubliceerd op 25 april 2024 om 09:51

Maak het niet groter dan dat het is. Als je ergens tegen op ziet, kijk je er vaak als een berg tegen op. Ga je het uitstellen en het groter maken dan dat het is. Zo werkt het vaak ook met klusjes in huis die je nog moet doen en ook met opruimen. 

Een paar weken geleden was ik bij een klant en hij wilde gemakkelijk beginnen, want.. die lades die waren echt erg! Daar zag hij tegenop. We namen eerst de woonkamer onder handen en als laatste de lades, waar hij als een berg tegenop zag. We gingen aan de slag en tot zijn verbazing waren de lades zo gepiept. Hij had het groot gemaakt in zijn hoofd. Zo gaat dat met heel veel dingen.

Zie je er tegenop, dan stel je het uit. Het wordt steeds groter als een berg waar je niet meer overheen komt. Je denkt misschien: "Ach, ik trek de deur op zolder dicht en dan zie ik het niet meer". Maar het is er wel, het blijft in je achterhoofd zitten. Je kunt zoveel meer met die ruimte, schuur of zolder. Laat het een plek worden waar je graag naar toe gaat. Waar ruimte om te creëeren is en het fijn is om te zijn. In plaats van een plek waar je zo kort mogelijk verblijft, alleen om iets weg te zetten, of te pakken en dan weer snel de deur dicht.

Soms heb je even hulp nodig van een professional organizer (opruimcoach) om net even dat duwtje in de rug te krijgen. En voor je het weet is de klus geklaard en is die lade, dat kastje of die zolder zomaar opgeruimd! Wat een rust, mogelijkheden en ruimte geeft dat! 

Wil jij dat steuntje in de rug? of die ruimte? Bel me! Ik help je met liefde!

 

Volg mij ook op social media

https://facebook.com/Ellie.Jelsema

https://instagram.com/elliejelsema_prof_organizer

https://linkedin.com/in/ellie-jelsema/

Reactie plaatsen

Reacties

Jordy
2 jaar geleden

Bekeer u en geloof het evangelie.

https://bible.com/bible/165/jhn.3.16.SV-RJ

Want God heeft Zijn Zoon niet in de wereld gezonden opdat Hij de wereld zou veroordelen, maar opdat de wereld door Hem behouden zou worden.
Johannes 3:17 HSV

https://bible.com/bible/1990/jhn.3.17.HSV


Wie in Hem gelooft, wordt niet veroordeeld, maar wie niet gelooft, is al veroordeeld, omdat hij niet geloofd heeft in de Naam van de eniggeboren Zoon van God.
Johannes 3:18 HSV

https://bible.com/bible/1990/jhn.3.18.HSV