15 Jaar ervaring

Gepubliceerd op 1 april 2021 om 07:05

Vandaag 1 april 2021 is het precies 15 jaar geleden dat ik ging werken voor deze werkgever. Nu is het moment aangebroken dat ik het bekende achter me laat. Afscheid neem en kijk naar wat de toekomst voor mij in petto heeft. Op mijn nieuwe werkplek bij dezelfde werkgever ga ik me meer bezighouden met het organiseren van evenementen en bijeenkomsten, dingen die ik zo graag wil doen.

15 jaar

En nu, nu ik een blog wil schrijven over die 15 jaar komen de woorden niet spontaan. Is het lang wikken en wegen over wat er nou precies zou moeten staan. Het is lastig om onder woorden te brengen wat ik denk en wat ik voel. Hoe beschrijf je een tijd die je zoveel heeft gebracht, geleerd  en gegeven...  Vijftien jaar van groeien en samen zijn. Zoveel mensen, gebeurtenissen en herinneringen. Al die ervaringen die mij gemaakt hebben tot wie ik vandaag ben. 15 Jaar vangen in een blog… Een bijna onmogelijke opgave! 

15 Jaar

Een groot deel van mijn leven. Vertrouwd, bekend en vol leven, niet te vangen in één verhaal. Zou er zovele kunnen schrijven ..15 Jaar loslaten en gaan,  spannend. Ik blijf nog even in mijn herinneringen en gevoel. Laat een traan en moet en wil toch gaan. 15 Jaar, ik ga.. en ook weer niet. Ik neem ze mee in wie ik ben vandaag. Dank daarvoor en ook graag gedaan... Op weg naar nieuwe kansen, ontmoetingen. Een dag van vieren en van laten gaan, vasthouden in herinneringen en contact houden met. Je neemt geen afscheid van je werk en je taken, maar van de mensen met wie je was. 

Ontmoetingen 

Ik denk dat je andere mensen ontmoet om iets over jezelf te leren en ik heb er heel wat ontmoet. Sommigen een uur, een dag, een week, een paar maanden,  of zelfs jaren. Collega’s verlaten die ik al zo lang ken. Ik ga ze missen. De gesprekjes, koffie drinken, het lachen en het samen zijn. 

Groei 

Je leert, kent en herkent. Gegroeid zijn we als mens en naar elkaar toe. Kinderen gekregen en 15 jaar lief & leed gedeeld. 

Verandering 

Het bekende achter je laten en op weg gaan naar iets nieuws. Niet stil willen blijven staan. Spannend, leuk en uitdagend, maar ook een gemis. Missen van  vertrouwde gezichten, stemmen en geluiden. Koffie drinken met de meiden. Met z’n vijven zijn we, allemaal heel verschillend en toch ook weer niet. Veertien jaar was ze mijn naaste collega, Meer jaren dan mijn zoon nu is. 

Uitdaging

Zin in nieuwe uitdagingen. Er zullen andere mensen komen, uitdagingen en ontmoetingen.


Elke verandering is een kans, een mogelijkheid tot 

de stap te wagen, los te laten

het onbekende tegemoet

ik moet, ik ga 

het gaat je goed!

 

Loslaten en verandering

Loslaten en veranderingen. Hoe ga jij daar mee om? Durf je de sprong te wagen? Of blijf je nog even waar je bent? Laat het me weten, ik lees het graag!

 

Volg mij ook op social media

https://facebook.com/Ellie.Jelsema

https://instagram.com/elliejelsema_prof_organizer

https://linkedin.com/in/ellie-jelsema/

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.